Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Latvijas futbolists Deniss Rakels janvārī gaidāmajā transfēru logā varētu pamest Polijas spēcīgākās līgas klubu Ļubinas "Zaglebie", vēsta portāls "Sport.pl".

Šobrīd esot kritusies Rakela vērtība klubā, jo futbolistam ne tikai ir problēmas ar spēles laiku, bet arī nesaskaņas ar komandas galveno treneri Orestu Lenčikovi.

Jau vēstīts, ka novembrī Rakels ar vēl četriem futbolistiem par alkohola lietošanu tika atskaitīts no Latvijas U-21 izlases.

Viens no iemesliem, kāpēc Rakels kritis nežēlastībā arī klubā, ir bijušā komandas biedra Kostas Namoinesa, kurš tagad pārstāv vietējo klubu "Sparta", apciemošana novembrī Čehijas galvaspilsētā Prāgā, Latvijas sportists to neatļauti darījis kopā ar vēl diviem pašreizējiem kluba biedriem "Zaglebie" rindās. Ātri vien sociālajos tīklos parādījās fotogrāfija, kur futbolisti redzami vakariņojot, kas ātri vien izsaucis negatīvu kritiku Ļubinas komandas līdzjutēju vidū.

Interesi par Rakela iegādi izrādot Polijas pirmās līgas (pēc spēka otrās) klubs Katovices GKS, kam Latvijas futbolists bija izīrēts iepriekšējās divas sezonas, un šajā vienībā uzbrucējas izcēlās ar rezultatīvu sniegumu. Katovices vienība šobrīd meklējot spēlētāju, kurš tai palīdzēs ielauzties valsts spēcīgākajā čempionātā.

GKS komanda šobrīd ar 18 spēlēs izcīnītiem 32 punktiem atrodas Polijas pirmās līgas trešajā vietā, bet ceļazīmi uz stiprāko sabiedrību nodrošina pirmās divas komandas.

Šobrīd 21 gadu vecā Rakela līgums ar "Zaglebie" beigsies nākamā gada vasarā.

Rakels "Zaglebie" sastāvu papildināja 2011.gadā, kad bija aizvadījis veiksmīgu sezonu "Liepājas metalurgā". Tomēr šo divu sezonu laikā viņš nav pratis veiksmīgi nostiprināties Ļubinas sastāvā, lielākoties laiku pavadot īrē vai rezervē.

"Zaglebie" Polijas augstākās līgas kopvērtējumā pašlaik ieņem 15.vietu 16 komandu konkurencē.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!