Foto: Publicitātes foto

Ātrās apkalpošanas restorāns "McDonald's" sniegs iespēju bērnam no Latvijas kopā ar vienu no vecākiem doties uz FIFA Pasaules kausa futbolā finālmaču, informē uzņēmuma preses dienests.

"McDonald's" kampaņas "Ieved stadionā zvaigzni!" ietvaros sniegs unikālu iespēju vienam Latvijas bērnam vecumā no 6 līdz 10 gadiem kopā ar vienu no vecākiem doties uz Riodežaneiro Brazīlijā un daudzu miljonu skatītāju priekšā pavadīt stadionā kādu no pasaules futbola zvaigznēm pirms pašas nozīmīgākās Pasaules kausa spēles – finālmača. Lai noteiktu, kurš bērns pārstāvēs Latviju Brazīlijā, 13.aprīlī plkst. 12:00 Olimpiskajā sporta centrā, Rīgā, notiks atlases sacensības. Atlases sacensībām var pieteikties, aizpildot pieteikuma anketu kampaņas mājas lapā "braucuzrio.lv".

"McDonald's" atlases sacensību uzvarētājam un vienam no viņa vecākiem nodrošinās pilnībā apmaksātu ceļojuma komplektu: aviobiļetes, četru dienas ilgu uzturēšanos Riodežaneiro, pilsētas apskati, ceļošanu no lidostas un atpakaļ, iespēju klātienē apmeklēt Pasaules kausa finālspēli, kā arī oficiālo sporta formu un citas dāvanas un suvenīrus. Uzvarētājs piedalīsies arī īpašā programmā kopā ar programmas dalībniekiem no visas pasaules.

Atlases sacensībās var piedalīties ikviens bērns, kurš ir 6 līdz 10 gadus vecs. Piedalīties aicināti gan bērni, kuri apmeklē profesionālus futbola treniņus, gan mazie futbola līdzjutēji, kuri futbola spēles vēro mājās kopā ar vecākiem. Sacensībās dalībniekiem būs jāizpilda vairāki uzdevumi, kuros bērni varēs parādīt fiziskās futbola prasmes, zināšanas par futbolu un atjautību. Futbols ir komandas spēle, tādēļ viens uzdevums būs jāveic arī bērnam kopā ar pieaugušo. Atlases sacensības ātrās ēdināšanas restorāns organizē sadarbībā ar futbola skolu METTA un Latvijas Futbola federāciju.

Pieteikties sacensībām var līdz 8.aprīlim, aizpildot pieteikuma anketu mājas lapā "braucuzrio.lv" un norādot informāciju par bērnu un vienu no vecākiem. Visi pieteiktie dalībnieki tiksies atlases sacensībās 13.aprīlī.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!