Foto: Publicitātes foto

Par "SMScredit.lv Virslīgas" kluba ''Spartaks Jūrmala'' galveno treneri atkārtoti kļuvis pašmāju speciālists Oļegs Blagonadeždins, kurš šo Jūrmalas komandu vadīja jau 2012.gada sezonā, informē turnīra mājaslapa internetā.

Blagonadeždins komanda vadīja tās Virslīgas debijas sezonas ievadā, taču pēc aizvadīta pus čempionāta viņu nomainīja lietuvietis Armīns Narbekovs. Blagonadeždins šo futbola sezonu sāka kā 1. līgas komandas AFA "Olaine" galvenais treneris, taču nu atgriezies pašmāju futbola čempionāta augstākajā līmenī.

Oļegs Blagonadeždins pirmo spēli pie ''Spartaka'' stūres aizvadīja jau piektdien, kad komanda savā laukumā ar 0:1 atzina FK Jelgava pārākumu. Pēc mača Blagonadeždins žurnālistiem raksturoja atgriešanos ''Spartakā'': "Pienāca piedāvājums, un es piekritu. Jā, zinu, ka vienreiz jau strādāju "Spartakā", bet kāpēc ne? Vai nebaidos, ka vēlreiz atlaidīs? Katru treneri agri vai vēlu atlaiž. Vēsturē bijuši gadījumi, kad treneri gāja un nāca, un atgriezās klubā. Kāpēc ne? Ir iespēja strādāt meistarīgākā komandā un ar augstāka līmeņa futbolistiem. Kāpēc ne?"

Latvijas izlasē šobrīd 41 gadu vecais Oļegs Blagonadeždins debitēja 19 gadu vecumā 1992. gada jūlijā pret Igauniju. Izlasē viņš ar dažiem pārtraukumiem spēlēja līdz 2004. gadam. Kopā ar Latvijas izlasi Blagonadeždins piedalījās "Euro 2004" finālturnīrā Portugālē, savukārt savu pēdējo spēli valstsvienībā aizvadīja tā paša gada decembrī pārbaudes spēlē pret Omānu. 13 izlasē aizvadītajos gados Blagonadeždins 70 spēlēs guva 2 vārtus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!