Foto: AFP/Scanpix
Negaidītu sagrāvi Anglijas Līgas kausa izcīņā otrdien piedzīvoja premjerlīgas vienība Mančestras "United", kas izbraukumā ar rezultātu 0:4 (0:1) piekāpās pēc spēka trešās līgas - "League One" - klubam Miltonkīnzas "Dons".

Pa diviem vārtiem uzvarētāju rindās guva Viljams Grigs un Beniks Afobe, palīdzot klubam izcīnīt negaidīti pārliecinošu panākumu pret Mančestras komandu.

Līdz ar to "United" vienība jaunā trenera Nīderlandes speciālista Luisa van Gāla vadībā joprojām nav izcīnījusi nevienu panākumu jaunajā sezonā.

Kā zināms, Mančestras komanda premjerlīgas sezonas ievadā savā laukumā ar 1:2 piekāpās Svonsī "City", bet otrās kārtas spēlē izbraukumā cīnījās neizšķirti 1:1 ar "Sunderland" vienību.

"Nav viegli sākt darbu premjerlīgas komandā ar tik vājiem rezultātiem pirmajās spēlēs. Arī līdzjutējiem nav patīkami redzēt šādu sniegumu, tomēr viņiem man ir jātic, jo šeit esmu ieradies, lai izveidotu jaunu komandu. Šim procesam ir vajadzīgs laiks, šobrīd pilnībā apzināmies, ko darām sastāvu. Jauna komanda neradīsies viena mēneša laikā," pēc spēles atzina van Gāls. "Protams, esmu vīlies, jo necīnāmies šajā sezonā vairāk par šo kausu. Spēlētāji pieļāva pārāk daudz kļūdas, tomēr es nevainoju sevi par sastāva izvēli."

Tikmēr Latvijas futbola izlases aizsarga Vitālijs Maksimenko pārstāvētā otrās līgas - "Championship" - vienība Braitonas "Albion" otrdien Līgas kausa izcīņā izbraukumā ar 4:2 papildlaikā pieveica "League One" spēlējošo Svindonas "Town" komandu, pēc tam, kad pamatlaiks bija noslēdzies 1:1.

Maksimenko spēlei bija pieteikts, taču laukumā nedevās.

Kā zināms, starpsezonā par "Albion" jauno galveno treneri kļuvis izcilais somu futbolists Sami Hīpie.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!