Foto: Shutterstock

Finansiālās problēmās nonākušajai "Parma" futbola komandai atcelta arī šajā nedēļas nogalē gaidāmā Itālijas A sērijas čempionāta spēle, palielinot varbūtību, ka tā nebūs spējīga noslēgt sezonu.

"Parma" problēmas uzliesmoja pirms divām nedēļām, kad, tuvojoties vienības parādu atmaksas termiņa beigām, to par vienu eiro iegādājās itāļu biznesmenis Džampjetro Maneti, turklāt īpašnieku maiņa risinājās jau otro reizi šosezon.

Tomēr pagājušās svētdienas spēle ar "Udinese" tika atcelta, jo vienība finansiālo līdzekļu trūkuma dēļ nespēja nodrošināt drošību stadionā.

Vēl nedēļas sākumā komandas spēlētāji pauda pārliecību, ka uz šajā svētdienā paredzēto izbraukuma maču ar "Genoa" vienību ir gatavi doties ar privāto transportu, tomēr piektdien viņi jau pieprasījuši spēles atcelšanu, sakot, ka pretējā gadījumā dueli boikotēs.

Kluba spēlētājiem alga nav maksāta visu šo sezonu, bet noklausīšanās procedūra bankrota lietā plānota 19.martā.

Šosezon aizvadītajās 23 spēlēs "Parma" komanda guvusi vien desmit punktus, kas tai kopvērtējumā dod pēdējo, 20.vietu.

Vienība 1997.gadā ieguva otro vietu Itālijas čempionātā, bet valsts kausu līdz šim pēdējo reizi izcīnījusi 2002.gadā. Tāpat vēl salīdzinoši nesen 1995. un 1999.gadā "Parma" triumfēja UEFA kausa izcīņā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!