Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Latvijas futbola izlases uzbrucējs Deniss Rakels piektdien guva savus septītos vārtus šīs sezonas Polijas augstākās līgas čempionātā, palīdzot Krakovas "Cracovia" komandai savā laukumā ar 3:1 (1:0) uzveikt Glivices "Piast".
Rakels laukumā aizvadīja visu spēli, 59.minūtē izvirzot savu komandu vadībā ar 2:1 un palīdzēja tai pārtraukt divu zaudējumu sēriju.

Ar septiņiem gūtiem vārtiem Rakels atgriezies līgas rezultatīvāko spēlētāju pirmajā desmitniekā.

Polijas čempionāta kopvērtējumā līdere ar 45 punktiem 23 spēlēs ir Varšavas "Legia" komanda, bet no Latvijas futbolistu vienībām visaugstāk ir aizsarga Igora Tarasova pārstāvētā Belastokas "Jagiellonia" vienība, kas ar 38 punktiem 23 spēlēs atrodas trešajā pozīcijā.

Vēl vārtsarga Pāvela Šteinbora pārstāvētā Zabžes "Gornik" komanda ar 34 punktiem ieņem piekto vietu, uzbrucēja Nikolaja Kozačuka klubs Lečnas "Gornik" ar 31 punktu atrodams astotajā pozīcijā, uzbrucēja Vladimira Kameša jaunā vienība Ščecinas "Pogon" ar 29 punktiem ieņem 12.vietu, "Cracovia" ar 28 punktiem 24 mačos pakāpusies uz 13.pozīciju, bet uzbrucēja Eduarda Višņakova pārstāvētā Hožuvas "Ruch" vienība ar 24 punktiem joprojām ieņem priekšpēdējo, 15.vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!