Foto: F64
Latvijas izlases futbolista Jāņa Ikaunieka pārstāvētā "Metz" komanda Francijas augstākās līgas čempionāta spēlē sestdien viesos cīnījās neizšķirti 0:0 (0:0) ar "Caen" vienību.

Jānis Ikaunieks pēc trīs maču pārtraukuma atgriezās savas komandas pieteikumā, tomēr palika uz rezervistu soliņa un laukumā nedevās.

"Metz" komanda vietējā čempionāta spēlēs nav spējusi uzvarēt kopš 1.novembra.

Kā vēstīts, latviešu uzbrūkošais futbola pussargs Ikaunieks februārī debitēja "Metz" sākumsastāvā vietējās kausa izcīņas astotdaļfinālā, kurā, spēlējot viesos, 11 metru sitienu sērijā piekāpās zemākas līgas komandai.

Jau ziņots, ka sestdien zaudējumu piedzīvoja Lionas "Olympique" komanda, kas ar 1:2 piekāpās turnīra vidusdaļā esošajai "Nice", tādā veidā neizmantojot iespēju atgriezties kopvērtējuma galvgalī.

Pirms tam piektdien Parīzes klubs "Saint-Germain" ar 3:1 pārspēja "Lorient" komandu, tādejādi izvirzoties kopvērtējuma vadībā.

Francijas čempionāta līderpozīcijā ar 59 punktiem 30 spēlēs atrodas PSG komanda, par punktu apsteidzot otrās vietas īpašnieci Lionas "Olympique. Tikmēr Marseļas "Olympique" ar 54 punktiem 29 spēlēs ir trešajā pozīcijā.

Savukārt "Metz" vienība tikusi pie 22 punktiem un ieņem pēdējo vietu 20 komandu konkurencē. No 17.pozīcijas, kas nodrošina palikšanu Francijas augstākajā līgā, Ikaunieka pārstāvētais klubs astoņas kārtas pirms sezonas beigām atpaliek 11 punktus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!