Foto: Reuters/Scanpix

Itālijas futbola komandas Turīnas "Juventus" aizsargs Džordžo Kjelīni labās kājas apakšstilba muskuļa traumas dēļ nevarēs piedalīties sestdien gaidāmajā UEFA Čempionu līgas finālā pret Spānijas grandu "Barcelona", ceturtdien paziņoja klubs.

Patlaban 30 gadus vecais Kjelīni trešdienas treniņā piedzīvoja kājas savainojumu, bet ceturtdien tika paziņots, ka futbolists nevarēs laicīgi atgūties, lai sestdien varētu spēlēt.

"Rentgena izmeklējumos konstatēts, ka Kjelīni savainojis kreisās kājas apakšstilba muskuli, kas nozīmē, ka aizsargs izlaidīs sestdien gaidāmo finālu pret "Barcelona"," teikts kluba paziņojumā.

Kjelīni vietā finālā uz laukuma varētu doties Andrea Barzagli, kurš tikai trešdien atsāka treniņus pēc augšstilba savainojuma pārciešanas.

Kā zināms, Kjelīni pagājušajā gadā notikušajā Pasaules kausa izcīņā bija tas futbolists, kam mača laikā iekoda Urugvajas izlases uzbrucējs Luiss Suaress, kurš pašlaik pārstāv "Barcelona" vienību. Pirmdien, kad itālim tika jautāts, vai viņš sarokosies ar Suaresu pirms mača, Kjelīni atbildēja, ka viņš, protams, to darīšot. Tiesa, līdz ar savainojumu, abu futbolistu tikšanās finālā nenotiks.

"Juventus" jau pēdējos četrus gadus kronēti par Itālijas čempioniem, turklāt savas pastāvēšanas vēsturē tas valsts čempionātā triumfējis jau 31 reizi.

Kā zināms, "Juventus" 21.maijā izcīnīja arī Itālijas kausu.

Turīnas klubs šajā sezonā saglabā izredzes izcīnīt trīs titulus, jo to 6.jūnijā gaida UEFA Čempionu līgas fināls pret spēcīgo "Barcelona".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!