Foto: AFP/Scanpix

Viens no pasaules labākajiem futbolistiem Krištianu Ronaldu no Portugāles devis mājienu, ka viņš karjeru nenoslēgs Madrides "Real" komandā, vēsta Vācijas medijs "Kicker".

2013.gadā Ronaldu parakstīja piecu gadu līgumu ar "Real" komandu, un Portugāles futbola zvaigzne šobrīd ir kļuvis par Madrides "Real" visu laiku rezultatīvāko spēlētāju. Neraugoties uz to, ik pa laikam parādās runas, ka viņš šajā komandā nav pārāk laimīgs. Tam oficiālu apstiprinājumu nav, tomēr intervijā "Kicker" viņš devis mājienus par kluba maiņu.

"Kāpēc gan ne," uz jautājumu, vai viņš apsver iespēju mainīt komandas līdz karjeras beigām. "Tagad es spēlēju Madrides "Real", bet nekad neko nevar zināt. Ir jādara tas, kas dara laimīgu. Nekad nevar zināt, kas notiks rīt."

"Vienīgais, ko es varu garantēt, ir tas, ka es vienmēr sevi pilnībā atdošu klubam, kuru pārstāvu, un valstsvienībai," viņš turpināja.

Kā liecina dažādas baumas, tad Ronaldu esot bijis tuvu tam, lai atgrieztos Mančestras "United" komandā, taču pēc Aleksa Fergusona trenera karjeras beigām viņš šādu iespēju atmeta. Tāpat ik pa laikam "uzpeld" runas par pievienošanos Parīzes "Saint-Germain". Pēdējā laikā daudzas futbola zvaigznes savu karjeru noslēdz ASV futbola čempionātā (MLS), un arī Ronaldu gadījumā pastāv šāds variants.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!