Foto: F64

Latvijas "SMScredit.lv Virslīgas" futbola čempionāta bronzas medaļnieki FK "Ventspils" pagarinājusi līgumus ar pieciem spēlētājiem, informē komandas mājaslapa internetā.

Jaunus līgumus ar ventspilniekiem parakstījuši aizsargi Antons Jemeļins, Alans Siņeļņikovs un Vladimirs Mukins, kā arī pussargi Ritvars Rugins un Simons Pauļjus.

"Kad iestājas starpsezona, visus vienmēr interesē jaunu futbolistu atnākšana. Pie tam daudzi aizmirst, kādas nopietnas pūles prasa darbs, saistīts ar to, lai paturētu komandā futbolistus, kuri jau pierādījuši savu nepieciešamību. "Ventspilī" tam ir liela nozīme. Ļoti svarīgi bija saglabāt nākamajam gadam komandas kodolu," uzsvēra K "Ventspils" sporta direktora Andrejs Butriks. "Mēs esam ļoti apmierināti, ka jau tagad varam pasvītrot: "Ventspils" saglabājis lielāko vairākumu "pamata" spēlētāju. Pie tam, protams, pārmaiņas vēl būs, dažas pozīcijas mums nepieciešams pastiprināt - tas ir tradicionālais starpsezonas process."

"Atzīmēšu, ka visi futbolisti, kuri pagarināja līgumus, grib spēlēt tieši "Ventspilī", grib dot labumu un uzvarēt kopā ar "dzelten-zilajiem". Mums tas ir principiāli! Nevienu netaisāmies speciāli pierunāt spēlēt "Ventspilī": vai nu tu tiešām to vēlies, vai arī tu mūsu komandai nederi," sacīja Butriks.

FK "Ventspils" aizvadītajā sezonā tikai pašā pēdējā kārtā nodrošināja sev bronzas medaļas, taču sezonu iepriekš viņi kļuva par čempioniem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!