Foto: F64

"SMScredit.lv" Ziemas kausa izcīņas spēlē otrdien FK "Jelgava" ar rezultātu 5:0 (2:0) sagrāva "Metta"/LU futbolistus.

Uzvarētājiem divus vārtus guva Gļebs Kļušķins, abas reizes izceļoties pirmā puslaika pirmajā pusē - vispirms pēc 12. minūtē pēc teicamas piespēles viņš ar pieskārienu pārspēja pretinieku vārtsargu Dmitriju Grigorjevu, savukārt rezultātu dubultoja 21.minūtē - šoreiz precīzs un skaists sitiens uzreiz pēc stūra centrējuma.

Spēles atlikušie vārtu guvumi sekoja otrajā puslaikā. 57.minūtē 3:0 panāca spēlētājs, kurš Jelgavā ieradies uz pārbaudi, savukārt 12 minūtes vēlāk Vitālijs Smirnovs no tuvas distances uzstādīja jau 4:0. Piektos vārtus ''Jelgava'' guva pēc ātra uzbrukuma gar labo flangu, kad spēcīgi un precīzi sita Kenedijs Eriba.

Nākamā "SMScredit.lv" Ziemas kausa spēle notiks jau trešdien, kad plkst. 13:15 cīņu uzsāks B apakšgrupas komandas FK "Liepāja" un "Riga FC".

"SMScredit.lv" Ziemas kausa izcīņa ir pirmssezonas sagatavošanās turnīrs Latvijas virslīgas komandām, un tas risinās "Skonto" hallē. Turnīrs ilgs no 18.janvāra līdz 20.februārim Skonto hallē, spēlēm risinoties darbadienās no pirmdienas līdz ceturtdienai ar sākuma laiku 13:15. Plānots, ka turnīra fināls notiks sestdienā, 20.februārī

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!