Foto: Sputnik/Scanpix
Pie uzvaras Krievijas premjerlīgas futbola čempionāta spēlē sestdien tika Latvijas izlases pussarga Aleksandra Cauņas pārstāvētā Maslavas CSKA, kas savā laukumā ar 1:0 (1:0) pieveica Gronzijas "Terek".

Vienīgos vārtus šajā mačā guva zviedru pussargs Pontuss Vernblūms, kurš izcēlās 18.minūtē, bet spēles turpinājumā bumba nevienos vārtos vairs nenonāca.

Savukārt 81.minūtē "Terek" palika mazākumā, kad otro dzelteno kartīti saņēma austrāliešu pussargs Lūks Vilšīrs.

Cauņa šim mačam nebija iekļauts CSKA pieteikumā.

Cauņa šogad piedalījies tikai divos oficiālos mačos. Kā zināms, pussargs traumas dziedēšanas šajā pavasarī nepalīdzēja Latvijas izlasei nesenajās pārbaudes spēlēs pret Slovākiju un Gibraltāru, bet tajā pat laikā pārbaudes mačā kluba rindās guva vārtus.

Pirms tam piektdien pie uzvaras tika CSKA vienības sīvākā konkurente "Rostov", kas svarīgā mačā savā laukumā ar 2:1 (2:0) pārspēja Maskavas "Lokomotiv".

Tāpat uzvaru izcīnīja arī CSKA un "Rostov" tuvākā sekotāja Sanktpēterburgas "Zeņit", kas sestdien ar 1:0 (1:0) viesos pārspēja Mahačkalas "Anži". Vienīgos vārtu pērnās sezonas čempionu labā guva Artjoms Dzjuba.

Savukārt "Krasnodar" viesos nospēlēja neizšķirti 1:1 (0:1) ar Kazaņas "Rubin".

Krievijas premjerlīgā pašlaik CSKA ar 56 punktiem 27 spēlēs ir līdere, bet tai divus punktus zaudē "Rostov". Tikmēr 52 punktus izcīnījusi "Zeņit", bet par diviem punktiem mazāk ir "Krasnodar" futbolistiem, kuriem četrus punktus zaudē Maskavas "Lokomotiv".

Līdz čempionāta beigām CSKA futbolistiem vēl jāaizvada trīs spēles.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!