Foto: F64
Pēc neveiksmīgā "SynotTip" Latvijas futbola virslīgas sezonas sākuma FK "Jelgava" komandas galvenā trenera amatu pametis Vitālijs Astafjevs, vēsta kluba mājaslapa internetā.

Atstāt amatu vēlējies pats Astafjevs, un pēc abpusējas vienošanās līgumattiecības tika pārtrauktas.

Astafjeva vadībā Jelgavas klubs 2014. gadā izcīnīja Latvijas futbola virslīgas bronzas medaļas, kā arī 2015. gadā tika pie Latvijas kausa. Arī šogad jelgavnieki iekļuvuši Latvijas kausa finālā, tomēr neveiksmīgais sezonas sākums aizēnojis šo panākumu.

"Tas ir ļoti skumjš brīdis klubam, ņemot vērā to, kas kopīgi divu gadu laikā ir sasniegts. Vitālijs ar savu darbu no pirmās līdz pēdējai dienai mums iemācīja to, kas ir profesionālais futbols. Vēlam trenerim veiksmi turpmākajā karjerā un ticam, ka tiks izcīnītas vēl daudzas trofejas," sacīja FK "Jelgava" direktors Jānis Vugulis. "Klubs šajā brīdī pilnībā koncentrējas gaidāmajam Latvijas kausa izcīņas finālam svētdien Slokā. Komandu tam gatavo galvenā trenera vietas izpildītājs Dāvis Caune ar palīgiem Andreju Piedelu un Dmitriju Kalašņikovu."

"SynotTip" Latvijas futbola virslīgas kopvērtējumā "Jelgava" pēc astoņām spēlēm ierindojas vien septītajā pozīcijā, lai arī sezonas sākumā tika uzskatīti par vieniem no favorītiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!