Foto: Latvijas Futbola federācija
Latvijas Futbola federācija (LFF) un Luksemburgas Futbola federācija ir panākušas savstarpēju vienošanos par abu valstu nacionālo izlašu draudzības spēles aizvadīšanu šī gada 2. septembrī.

Šī spēle notiks "Skonto" stadionā, Rīgā un tā kļūs par Latvijas nacionālās futbola izlases noslēdzošo sagatavošanās maču pirms 2018. gada FIFA Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra Eiropas zonas "B" apakšgrupas spēles izbraukumā pret Andoru (6. septembrī).

Plašāka informācija par Latvijas un Luksemburgas izlašu draudzības spēles sākuma laiku un biļešu iegādes iespējām tiks paziņota LFF.lv mājaslapā vēlāk.

Latvijas un Luksemburgas futbola valstsvienības iepriekš tikušās sešas reizes. Piecas uzvaras izcīnījusi Latvijas izlase, bet viena spēle noslēdzās neizšķirti 0:0.

2018. gada FIFA Pasaules kausa Eiropas zonas kvalifikācijas turnīrā Luksemburgas izlase ielozēta vienā apakšgrupā kopā ar Nīderlandi, Franciju, Zviedriju, Bulgāriju un Baltkrieviju. Pirmo spēli Luksemburgas izlase jaunajā kvalifikācijas ciklā aizvadīs 6. septembrī, izbraukumā tiekoties ar Bulgāriju.

Latvijas izlase Pasaules kausa kvalifikācijā B grupā spēlēs vēl arī pret Portugāli, Farēru salām, Ungāriju un Šveici.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!