Foto: Publicitātes attēli
Latvijas nacionālā futbola izlase piektdien, 3. jūnijā, aizvadīja oficiālo pirmsspēles treniņu "A le Coq" futbola arēnā, Tallinā. Komanda gatavojas Baltijas Kausa izcīņas noslēdzošajai spēlei, kur sestdien spēkiem mērosies ar Igauniju.

Treniņš ilga nepilnu stundu un tajā piedalījās 22 izsauktie futbolisti, portālu "Delfi' informēja Latvijas Futbola federācijas (LFF) pārstāvis Viktors Sopirins.

"A le Coq" arēna pašlaik ir lielākais futbola stadiona Baltijā, kuras ietilpība ir 10 300 skatītāju sēdvietas. Kā LFF informēja Igaunijas Futbola asociācijas pārstāvji, tad ir izstrādāts plāns un piesaistīti finanšu līdzekļi šīs arēnas ietilpības palielināšanai līdz 15 000 skatītāju vietām, kā arī būtiski uzlabot tajā esošo infrastruktūru - uzbūvēt jaunu administratīvo korpusu, kā arī labiekārtot modernu mediju darba telpu un preses konferences telpu.

Igaunijas valstsvienībai šī būs jau ceturtā mājas spēle šogad šajā arēnā, turklāt pēc piedzīvotā zaudējuma Lietuvā (0:2) futbola līdzjutēju interese par gaidāmo maču neesot liela.

Igaunijas Futbola asociācijas pārstāvji prognozē, ka maču pret Latviju klātienē varētu apmeklēt pāris tūkstoši skatītāju, tāpēc arī spēles dienā pilnībā netiks izmantotas visas stadonā esošās tribīnes, portālam "Delfi" skaidroja Sopirins. Plānots, ka uz šo maču klātienē ieradīsies arī vairāki desmiti futbola līdzjutēju un arī ap 15 akreditēto mediju pārstāvjiem no Latvijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!