Foto: F64
Latvijas futbola kluba "Riga FC" rindas papildinājis 28 gadus vecs Slovēnijas pussargs Renē Miheličs, bet Rīgu beidzot sasniedzis nigēriešu uzbrucējs Činonso Okonkvo, kurš ar rīdziniekiem jau bija treniņnometnē Apvienotajos Arābu Emirātos, informēja komandas preses dienests.

Abi futbolisti jau piedalās komandas treniņos.

Miheličs ir Slovēnijas pilsētā Mariborā dzimis futbolists, kurš "Maribor" sastāvā arī uzsāka profesionāla futbolista karjeru. Jau 2008./2009. gada sezonā Miheličs kļuva par Slovēnijas čempionu, bet nākamajā sezonā, kad bija stabils Mariboras komandas pamatsastāva futbolists, ieguva sudrabu.

Karjeras turpinājumā nākamās divas ar pusi sezonas Miheličs pavadīja Portugāles spēcīgākajā čempionātā "Nacional" vienības sastāvā. 2012./2013. gadā Miheličs uzspēlēja arī Slovēnijas komandā "Zavrč", bet tad pusotru gadu pavadīja Ungārijas vienībā "Debrecen". Ungārijas čempionātā Miheličs 31 spēlē guva četrus vārtus, pie tam pirmajā sezonā kļuva arī par Ungārijas čempionu. Pēdējo pusotru sezonu Renē spēlēja Izraēlas čempionātā "Hapoel Ra'anana", kur 48 spēlēs guva četrus vārtus. Miheličs karjeras sākumā ir piedalījies trīs mačos Slovēnijas izlases kreklā. Tāpat Renē ir itin liela pieredze Eirokausu spēlēs.

Tāpat Rīgā beidzot ieradies nigēriešu 26 gadus vecais uzbrucējs Činonso Okonkvo, kuram bija problēmas ar dokumentu sakārtošanu, lai futbolists varētu ierasties Latvijā. Tagad visas formalitātes nokārtotas, un spēlētājs, ar kuru bijām vienojušies jau kādu laiciņu iepriekš, ir ieradies Rīgā un jau piedalās mūsu kluba treniņos. Okonkvo sevi labi pierādīja treniņnometnē Dubaijā. Činonso pirms tam spēlēja vietējā Nigērijas čempionātā, un šī būs viņa pirmā pieredze Eiropas čempionātā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!