Foto: Reuters/Scanpix
Spānijas futbola čempionāta Madrides derbijā sestdien neizšķirti cīnījās "Real" un "Atletico", kamēr pretinieku punktu dalīšanu nespēja izmantot "Barcelona", kas piekāpās "Malaga" futbolistiem.

Mačā Madridē "Real" savā laukumā nospēlēja 1:1 (0:0) ar "Atletico". Šeit vispirms 52.minūtē "Real" vadībā izvirzīja Pepe, kurš sita ar galvu pēc stūra sitiena. Cīņā ilgstoši dominēja tieši "Real", tomēr 85.minūtē izlīdzinājumu panāca Antuāns Grīzmans.

"Zaudējām divus punktus," teica "Real" komandas galvenais treneris Zinedins Zidāns. "Izdarījām visu, lai uzvarētu, tomēr šāds ir futbols. Zinām, ka cīņa par titulu būs līdz pēdējai kārtai."

Cīņas izskaņā "Real" aizsargs Pepe salauza divas ribas un, visticamāk, nevarēs piedalīties abās UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla spēlēs pret Minhenes "Bayern" komandu.

Tikmēr "Barcelona" negaidīti ar 0:2 (0:1) viesos piekāpās "Malaga" futbolistiem. Rezultātu 32.minūtē atklāja Sandro Ramiress, bet otrajā puslaikā "Barcelona" palika mazākumā, kad par sitienu pretiniekam noraidīts tika Neimars, un jau kompensācijas laikā otros vārtus iesita Jonijs Rodrigess.

Netiek izslēgta iespēja, ka Neimars saņems diskvalifikāciju un tāpēc nevarēs piedalīties pēc divām nedēļām gaidāmajā "El Classico" duelī ar Madrides "Real" vienību.

Spānijas čempionāta kopvērtējuma tabulā līderei "Real" tagad ir 72 punkti 30 spēlēs, bet par trim punktiem atpaliek "Barcelona", kas turklāt aizvadījusi par spēli vairāk.

"Atletico" komanda savākusi 62 punktus un tai vienu punktu zaudē "Sevilla", kas sestdien ar 4:2 (3:2) pārspēja Lakorunjas "Deportivo", pārtraucot sešu spēļu sēriju bez uzvarām.

Jau nākamajā nedēļā sāksies UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla izspēle, kurā "Real" spēkosies ar "Bayern", "Barcelona" tiksies ar Itālijas čempioni Turīnas "Juventus", bet "Atletico" - ar Anglijas čempioni Lesteras "City".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!