Foto: AFP/Scanpix

Portugāļu futbola zvaigzne Krištianu Ronaldu otrdienas vakarā ieradies Portugāles izlases treniņnometnē pirms gaidāmās spēles pret Latviju, kas notiks piektdien Rīgā.

Portugāles izlase jau pāris dienas aizvada kopīgus treniņus pirms spēles Rīgā, bet portugāļu lielākajai zvaigznei bija dotas brīvdienas. Sestdien Ronaldu kopā ar "Real Madrid" triumfēja UEFA Čempionu līgā, tādēļ Portugāles izlases treneri ļāva valstsvienības kapteinim nedaudz atvilkt elpu.

Ronaldu brīvu laiku izmantojis lietderīgi. Jau svētdien, kad Madridē notika lielas svinības par godu "Real Madrid" triumfam Čempionu līgā, Ronaldu bija redzams ar jaunu sasuku. Kā atklājis pats futbolists, viņš apsolījis īsi nogriezt matus, ja "Real Madrid" uzvarēs Čempionu līgā. Futbolists solījumu pildījis un tagad ir ar neierasti īsiem matiem.

Ronaldu pēc līksmības Madridē turpinājis ballēties, vēsta britu dzeltenā prese. "The Sun" publicējis video, kurā Ronaldu redzams līksmojot privātajā lidmašīnā kopā ar draudzeni Georginu Rodrigesu un citiem draugiem.

Ilgi gan Ronaldu līksmot nav atļāvies un kā solījis otrdienas vakarā pievienojies Portugāles izlasei. Trešdienas rītā viņš aizvadīs pirmo treniņu valstsvienības rindās pirms spēles Rīgā, bet jau pēcpusdienā Eiropas čempione Portugāle izlidos uz Rīgu.

2018. gada Pasaules kausa kvalifikācijas spēle starp Latviju un Portugāli notiks piektdien, 9. jūnijā, "Skonto" stadionā. Spēles sākums pulksten 21:45.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!