Foto: Latvijas Futbola federācija

Noslēdzoties Sieviešu futbola līgas (SFL) sezonai, piektdien, 24. novembrī, sveiktas līgas un komandu labākās spēlētājas, portālu "Delfi" informē Latvijas Futbola federācija (LFF).

Par SFL labāko vārtsardzi atzīta "Rīgas Futbola skolas" pārstāve Marija Ibragimova, par aizsardzi – Anna Propošina no "Liepājas" komandas, pussardzi – Karlīna Miksone no "Liepājas", bet uzbrucēju – "Rīgas Futbola skolas" snaipere Olga Ševcova.

Par SFL 1. līgas labākajām spēlētājām nosauktas vārtsardze Sofija Ņesterova no "BFC Daugavpils", aizsardze Ligita Tumāne no "Rēzeknes BJSS/SK Progress", pussardze Anna Marija Valaka no "Rīgas Futbola skola-2", kā arī uzbrucēja Anastasija Fjodorova no "Rēzeknes BJSS/SK Progress".

LFF godināja arī katras komandas labākās pārstāves. Turnīra atbalstītāja "Bella" simpātiju balvu saņēma Līga Radvila no futbola kluba "Spartaks Jūrmala/46.vsk". Labākās tiesnes gods uzticēts Violai Raudziņai, bet labākās tiesneša asistentes balva piešķirta Diānai Vanagai. Savukārt par visvairāk progresējušo tiesnesi nosaukta Olga Kopilova.

Kā ziņots, 2017. gada sezonā par SFL čempionvienību piekto reizi pēc kārtas kļuva "Rīgas Futbola skola", bet uz pārējiem goda pjedestāla pakāpieniem kāpa FK "Liepāja" un "Riga United Ladies".

Sieviešu futbola 1. līgas čempionātā par labākajām kļuva "Rēzeknes BJSS/SK Progress", "Rīgas Futbola skola-2" un AFA "Olaine" komandas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!