Foto: F64
Latvijas čempionvienība futbolā Jūrmalas "Spartaks" pagājušajā nedēļā papildinājusi sastāvu ar Nikaragvas, Ganas un Krievijas futbolistiem.

Pagājušajā nedēļā klubs ziņoja, ka tā rindas papildinājis Krievijas pussargs Gadži Adžijevs, kurš iepriekšējā sezonā pavadīja Mahačkalas "Anži" otrajā komandā.

Pašlaik 23 gadus vecais Adžijevs karjeras laikā pārstāvējis Krievijas klubus Krasnodaras "Kubaņ", Maskavas "Torpedo", Vladikaukāzas "Alania" un Brjanskas "Dinamo", kā arī Lietuvas vienību Klaipēdas "Granitas".

Tikmēr Nikaragvas mediji ziņo, ka līgumu ar "Spartaku" parakstījis 20 gadus vecais pussargs Honatans Monkada un 19 gadus vecais uzbrucējs Arjangers Smits.

Abi jaunie futbolisti iepriekš bija Nikaragvas komandas Esteli "Real" sistēmā. Smits aizvadījis vienu spēli Nikaragvas izlasē, bet Monkada pārstāvējis šīs valsts jaunatnes valstsvienības.

"Esmu laimīgs, ka kļuvu par sastāvdaļu no šī kluba. Tā man būs liela iespēja," portāls "tn8.tv" citē Monkadas teikto, publicējot foto ar futbolistu līgumu parakstīšanas brīdī.

Tāpat "Spartakam" pievienojies 19 gadus vecais Ganas uzbrucējs Kojo Obengs, kurš pirms tam pārstāvēja Kipras klubu Ammohostas "Nea Salamis".

Pagājušajā nedēļā "Spartaka" rindas papildināja arī Latvijas izlases aizsargi Gints Freimanis un Mārcis Ošs, kuri pirms tam pārstāvēja "Jelgavu".

Svētdien "Spartaka" futbolisti noslēdza treniņnometni Turcijā, ar rezultātu 1:3 zaudējot Krievijas pēc spēka trešās līgas klubam Ņižņekamskas "Ņeftehimik".

Vēl Jūrmalas klubs treiņnometnē Turcijā ar rezultātu 0:2 piekāpās Krievijas granda Sanktpēterburgas "Zeņit" otrajai komandai, ar 0:1 zaudēja Kazahstānas komandai Atirau "Akžajik", nospēlēja neizšķirti 0:0 ar Krievijas pēc spēka otrās līgas komandu Ņižņijnovgorodas "Olimpijec", kā arī cīnījās 1:1 ar Kazahstānas vienību Šimkentas "Orbadasi".

Savukārt gaidāmajā sestdienā "Spartaks" sāks dalību pirmssezonas sagatavošanās turnīrā "Virslīgas kauss", ceturtdaļfinālā tiekoties ar "Riga" vienību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!