Foto: LFF

Latvijas futbola tiesnese Viola Raudziņa iekļauta Eiropas Futbola asociāciju savienības (UEFA) otrās kategorijas sarakstā 2018./2019. gada sezonas pirmajai pusei, Latvijas Futbola federāciju (LFF) informējusi UEFA.

UEFA sieviešu tiesnešu elites kategorijā iekļautas 18 kontinenta vadošās tiesneses, bet pirmajā kategorijā - 13 tiesneses. Otrās kategorijas jaunajā sarakstā ieviestas trīs izmaiņas, starp kurām ir arī Violas Raudziņas pakāpšanās no trešās kategorijas uz otro. Tajā iekļautas kopumā 25 tiesneses, starp kurām ir arī viena lietuviete. Trešajā kategorijā Latviju pārstāv Jeļena Jermolajeva.

Pašlaik zināms, ka 12. jūnijā Violas Raudziņas vadītajai brigādei uzticēta 2019. gada FIFA Pasaules kausa izcīņas sievietēm kvalifikācijas turnīra spēle, kurā Baltkrievija uzņems Šveici. Pirms tam aprīlī viņa kopā ar asistentēm Diānu Vanagu un Līgu Didriķi pārraudzīja maču starp Ungāriju un Zviedriju.

Atjaunotajos UEFA kategoriju sarakstos Andris Treimanis saglabājis vietu pirmajā kategorijā, bet Aleksandrs Anufrijevs un Aleksandrs Golubevs – trešajā kategorijā. Savukārt telpu futbola tiesnešu vidū Ingus Puriņš pakāpies uz otro kategoriju, bet Eduards Fatkuļins atrodams trešajā kategorijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!