Foto: AFP/Scanpix/LETA

Milānas "Inter" pussargs Radža Naingolans apstiprinājis, ka negrasās atgriezties Beļģijas izlasē, kuras sastāvā netika iekļauts uz 2018. gada Pasaules kausa finālturnīru.

Beļģijas izlases galvenais treneris Roberto Martiness toreiz Naingolana atstāšanu ārpus sastāva skaidroja ar taktikas iemesliem, un futbolists paziņoja, ka tādā gadījumā beidz savu karjeru valstsvienībā. Naingolans netika komandas sastāvā arī uz iepriekšējo Pasaules kausu 2014. gadā, toties piedalījās 2016. gada Eiropas čempionāta finālturnīrā.

"Es neatgriezīšos Beļģijas izlasē," Naingolanu citē ESPN. "Pat ja Beļģijas izlasē rīt nomainīs galveno treneri, un viņš uzaicinās mani, es tik un tā neatgriezīšos. Mans lēmums bija galīgs, es to kārtīgi apdomāju."

"Mani ļoti sarūgtināja neiekļūšana komandā pēc labas sezonas," saka 30 gadus vecais futbolists. "Toreiz tika izteikti dažādi aizbildinājumi, bet tie visi bija nožēlojami. Tagad man izlašu pārtraukuma laikā ir četras, piecas brīvdienas. Priecājos par to, jo varu koncentrēties darbam "Inter" komandā un citām lietām."

Beļģijas izlasē Naingolans debitēja 2009. gadā, bet pirmos vārtus tajā guva tikai 2014. gadā. Kopumā valstsvienībā viņš aizvadījis 30 spēles un guvis sešus vārtus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!