Foto: DELFI

Latvijas Futbola federācija (LFF) noslēgusi līgumu ar Latvijas izlases galveno treneri, kura vārds gan joprojām oficiāli netiek izpausts.

Pirmdien notikušajā LFF preses konferencē to apliecināja LFF prezidents Kaspars Gorkšs. Visticamāk, ka līgums noslēgts uz trīs gadiem, kā to pirms tam klāstīja Gorkšs.

Visticamāk, līgums ir noslēgts ar 49 gadus veco serbu Slavišu Stojanoviču, kura vadībā Gorkšs savulaik spēlēja "Riga FC" rindās. Stojanovičs līdz šim strādāja Sofijas "Levski" vienībā, no kuras nesen publiski atvadījās un neturpina darbu ar šo komandu.

Jaunā trenera vārdu LFF plāno atklāt 1. martā, kad notikšot speciāla preses konference. Interesanti, ka iepriekšējā dienā – 28. februārī – notiks LFF ārkārtas kongress, kurā viens no būtiskākajiem dienas kārtības jautājumiem būs uzticības balsojums Gorkšam. Lai gan trenera jautājumu pilnībā kontrolēja Gorkšs un viņš slēdza līgumu ar speciālistu, Gorkša palikšana vai nepalikšana LFF prezidenta amatā neietekmēšot trenera jautājumu un šis speciālists vadīšot valstsvienību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!