Latvijas U-18 handbola jauniešu izlase svētdien 2010.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra trešajā spēlē ar rezultātu 32:35 (15:19) zaudēja Turcijas valstsvienībai.

Latvijas komandai tas bija trešais zaudējums trīs mačos, līdz ar to tā zaudēja cerības iekļūt Melnkalnē paredzētājā finālturnīrā, kurā iekļūs tikai grupas spēcīgākā komanda.

Aizvadītā mačā sākums ritēja līdzīgā cīņā, taču pirmā puslaika otrajā pusē Turcijas izlase ieguva četru punktu pārsvaru, kas atlikušajā laikā arī tika nosargāts.

Šajā mačā rezultatīvākais Latvijas izlasē ar 9/1 gūtajiem vārtiem bija Nauris Auziņš, bet septiņi precīzi metieni bija Ērika Drobota rēķinā.

Jau ziņots, ka pirmajā spēlē Latvijas izlase ar 28:30 (11:11) zaudēja Nīderlandes vienaudžiem, bet otrajā mačā ar 23:43 (8:20) kapitulēja spēcīgajai Slovākijas valstsvienībai.

Līdz ar to Latvijas izlase savā apakšgrupā ieņēma pēdējo, ceturto vietu.

Kā ziņots, iepriekšējā Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā pirms diviem gadiem Latvijas U-18 izlase savā grupā ieņēma trešo vietu.

Latvijas handbola U-18 izlases sastāvs Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīram: Edgars Vimbulis, Dzintars Dravnieks, Nauris Auziņš, Arvis Juzups, Ēriks Drobots, Artūrs Kuģis, Oskars Pāvils, Mārtiņš Dāvidnieks, Vladislavs Bondarevs, Lindards Drukmanis, Mārcis Ķergalvis, Jānis Kokainis, Mareks Koroļkovs, Ģirts Upmalis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!