Foto: Reuters/Scanpix/LETA
Vācijas futbola čempionvienība Minhenes "Bayern" panākusi vienošanos ar spāņu klubu "Atletico Madrid" par aizsarga Lukasa Ernandesa pāreju.

Vācijas futbola grands par talantīgo 23 gadus veco Francijas aizsargu samaksās Madrides vienībai 80 miljonus eiro, bet futbolists uz Vāciju oficiāli pārcelsies vasaras pāreju periodā.

"Šodien ir svarīga diena manā futbolista karjerā. "Bayern" ir viens no labākajiem klubiem Eiropā un pasaulē. Jūtos lepns, ka tagad varēšu kopā ar "Bayern" cīnīties par visiem tituliem," sacīja Ernandess. "Paldies "Atletico", kluba menedžmentam, treneriem, komandas biedriem un faniem par brīnišķīgiem 12 gadiem. "Atletico" vienmēr būs manā sirdī."

Francijas futbolists "Atletico" kluba sistēmai pievienojās kā jaunietis un kopā ar brāli Teo izauga par futbolistu "Atletico" kluba sistēmā. Teo tagad spēlē "Real Madrid", bet Lukass tagad pārceļas uz Minheni.

"Bayern" piekrita pārejai, lai gan medicīniskajās pārbaudēs atklājās ceļgala saišu savainojums. "Bayern" piekritis veikt futbolistam operāciju savu mediķu uzraudzībā, lai Ernandess uz nākamās sezonas sākumu būtu komandas rīcībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!