Latvijas virslīgas futbola klubs "Liepāja" nacionālo izlašu pauzi izmantojis, lai veiktu izmaiņas sastāvā, vēsta "Kurzemes vārds".

Kurzemes komandu ir pametis šosezon virslīgā praktiski nespēlējušais centra aizsargs Ofosu Apija, tāpat komandā neuzkavēsies Daniils Ulimbaševs, Igors Kozlovs, Vladislavs Kozlovs un Aleksis Lukass Delgado.

Kā skaidrojis "Liepāja" direktors Dāvids Jansons, abpusēja vienošanās par līguma pārtraukšanu panākta ar futbolistiem, kuri netika pie liela spēles laika. Apija un Ulimbaševs labākajā gadījumā spēlēja liepājnieku dublieru sastāvā, bet spēles laiks virslīgā viņiem bija minimāls. Vladislavs Kozlovs laukumā devās sešās spēlēs, bet tikai divas sāka starta sastāvā, un uzbrucēja rēķinā šosezon nav gūtu vārtu. Pēdējos četros mačos viņš netika laukumā. Igors Kozlovs ir piedalījies astoņos no 13 mačiem. Viņš pirmā apļa spēlē pret "Mettu" vienā epizodē guva gan vārtus, gan savainojumu un turpinājumā cīnījās ar tā sekām. Arī viņš pēdējos četros mačos laukumā nav izgājis, un klubs ar spēlētāju nepagarināja līgumu, kura termiņš noslēdzās šovasar.

Savukārt līgumā ar Delgado bijis iekļauts nosacījums, ka vasarā abām pusēm ir tiesības šķirties. Kluba pozīcija ir tāda, ka šis argentīniešu leģionārs īsti nav pastiprinājis komandu, lai arī uzbrucēja rēķinā ir divi gūti vārti, kas ir dalīti otrs labākais rādītājs starp visiem "Liepājas" futbolistiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!