Foto: SynotTip Virslīga
"Optibet" Latvijas virslīgas futbola klubs "Jelgava" papildinājis sastāvu ar pieredzējušo pussargu Vitāliju Rečicki, informē vienība.

Līgums ar futbolistu noslēgts uz pusotru gadu - līdz 2020. gada sezonas beigām.

Šo sezonu Rēzeknes futbola audzēknis Rečickis sāka Jūrmalas "Spartakā", kur nospēlēja 13 mačus. Viņa kontā arī viens vārtu guvums, spēlē pret "Daugavpili" realizējot tiešo brīvsitienu. Līdz pārejai uz Jūrmalas klubu Rečickis pavadīja piecas sezonas "Ventspilī", kur izcīnīja Latvijas čempiona titulu un Latvijas kausu, kā arī kļuva par komandas kapteini.

Savu profesionālo karjeru Vitālijs Rečickis uzsāka dzimtajā Rēzeknē, kur vietējās "Blāzmas" sastāvā aizvadīja divas spilgtas sezonas virslīgas čempionātā. Pēc tam 1986. gadā dzimušais futbolists uzspēlēja ārzemju klubos Tauraģes "Tauras" [Lietuva] un Limasolas "Aris" [Kipra]. Atgriežoties Latvijā, Rečickis aizvadīja pa vienai sezona FC "Jūrmala" un Rīgas "Daugavas" sastāvā līdz pārgāja uz futbola klubu "Ventspils".

Pagājušā gada vasarā pussargs 31 gada vecumā debitēja Latvijas nacionālās izlases sastāvā, dodoties uz maiņu Baltijas kausa mačā pret Lietuvu. Vitālijs Rečickis kļuva par trešo "Jelgavas" jaunpienācēju šovasar. Iepriekš klubs noslēdza pusotra gada līgumus ar Arti Jaudzemu un Igoru Kozlovu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!