Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Anglijas premjerlīgas klubs Londonas "Arsenal" savā rīcībā ieguvusi Kotdivuāras futbolistu Nikolasu Pepi, kurš ar komandu parakstīja 80 miljonus eiro vērtu līgumu.

Lai arī pēdējie paraksti uz līguma vēl nav uzlikti, tiek lēsts, ka šis darījums tiks atrisināts turpmāko 24 vai 48 stundu laikā.

Aizvadītajā sezonā futbolists spēlēja Francijas kluba "Lille" rindās, bet par viņa pakalpojumiem pirms gaidāmās sezonas interesējusies arī Itālijas komanda "Napoli", tomēr spēlētājs tās piedāvājumam atteicis.

Pepe visbiežāk spēlē kā labās malas uzbrucējs, vārtiem uzbrūkot ar kreiso kāju. Tāpat futbolists lielisko iederoties 4-4-2 formāta spēlē.

Pērn "Lille" rindās Pepe izcēlās ar 23 gūtiem vārtiem, kas apmierinot "Arsenal" vēlmes, jo tā lūkoja atrast tehnisku spēlētāju, kurš uzturētu augstu tempu.

Tāpat "Arsenal" klubs izrādīja interesi par Londonas "Chrystal Palace" spēlētāju Vilfrīdu Zahu, piedāvājot par viņu 40 miljonus mārciņu (44,5 miljonus eiro), tomēr londonieši savu spēlētāju novērtējuši divreiz dārgāk - aptuveni 89 miljonu eiro vērtībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!