::recepte::
Katlā uzvāra ūdeni, pievieno sāli, ieliek spageti.
Kamēr tie vārās, gatavo mērci. Pannā uzkarsē eļļu un apcep sasmalcinātus sīpolus, burkānus un ķiplokus.
Pievieno tomātu pastu, tomātus savā sulā un garšvielas. Mērci samaisa un sautē uz nelielas liesmas vismaz pusstundu.
Cepeškrāsnī vai citā pannā apcep gaļas bumbiņas, līdz tās kļūst zeltaini brūnas.
Kad spageti gatavi, tos nokāš. Sajauc mērci ar gaļas bumbiņām.
Pasniedz, liekot šķīvī spageti un pa virsu kārto bumbiņas ar mērci. Ēdienu pārkaisa ar rīvētu cieto sieru un sakapātu baziliku.
Sastāvdaļas
Sagatavošana
Katlā uzvāra ūdeni, pievieno sāli, ieliek spageti.
Kamēr tie vārās, gatavo mērci. Pannā uzkarsē eļļu un apcep sasmalcinātus sīpolus, burkānus un ķiplokus.
Pievieno tomātu pastu, tomātus savā sulā un garšvielas. Mērci samaisa un sautē uz nelielas liesmas vismaz pusstundu.
Cepeškrāsnī vai citā pannā apcep gaļas bumbiņas, līdz tās kļūst zeltaini brūnas.
Kad spageti gatavi, tos nokāš. Sajauc mērci ar gaļas bumbiņām.
Pasniedz, liekot šķīvī spageti un pa virsu kārto bumbiņas ar mērci. Ēdienu pārkaisa ar rīvētu cieto sieru un sakapātu baziliku.
Lai labi garšo!