Foto: AFP/Scanpix/LETA

Argentīnas futbolists Lionels Mesi Spānijas kluba "Barcelona" sastāvā nospēlējis vairāk nekā 750 spēles, un tikai svētdien Spānijas Karaļa kausa izcīņas finālā viņš nopelnīja pirmo sarkano kartīti.

"Barcelona" Spānijas karaļa kausa izcīņas finālā ar rezultātu 2:3 pagarinājumā piekāpās Bilbao "Athletic". Barselonas komanda mača 90. minūtē nenoturēja vadību, un Asjers Viljalibre ar vārtu guvumu panāca papildlaiku. Savukārt 93. minūtē Injaki Viljamss guva uzvaru nesošos vārtus Bilbao komandai.

Savukārt mača 120. minūtē Mesi neizturēja nervi. Viņš centās apsteigt Viljalibri, taču to darīja ar neatļautu sitienu ar elkoni. Pēc video atkārtojuma izvērtēšanas tiesnesis noraidīja Mesi.

"Barcelona" kluba sastāvā Mesi aizvadījis 753 spēles, un tā bija pirmā reize, kad viņam tika parādīta sarkanā kartīte. Tagad viņam draud arī četru spēļu diskvalifikācija.

Tomēr šī nebija Mesi pirmā sarkanā kartīte karjerā. Iepriekš viņš Argentīnas izlases rindās divreiz spēli noslēdzis pēc tam, kad tiesnesis viņu noraidījis.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!