Foto: F64

Latvijas futbola klubs "Riga" FC pirms galvaspilsētas klubu derbija pret RFS savos sociālajos tīklos publicējuši video, kurā norāda uz tiesnešu pieļautajām abu komandu komandu savstarpējās spēlēs.

"Riga" FC uzskata, ka tiesneši pieļāvuši kļūdas par labu RFS futbolistiem.

"Pēdējās dienas analizējam savas kļūdas, kuru dēļ nespējām iekļūt Latvijas kausa finālā. Diemžēl ievērojām vēl vienu nepatīkamu tendenci. Pēdējos divos gados pēc kausa izcīņas spēlēm "Arkādija" stadionā rodas ļoti daudz jautājumu par tiesnešu darbu," teikts kluba ierakstā sociālajā tīklā "Facebook".

Vēlāk sociālajos tīklos prādījās vēl viens video, kas vērsts pret tiesnešu darbību. Šoreiz uzmanība vērsta uz RFS aizsarga Žigas Lipuščeka darbību.

"Kas vēl laukumā ir jāizdara Žigam Lipuščekam, lai Latvijas Futbola federācijas tiesnešu segmenta vadītāji Jānis Mežeckis un Vadims Direktorenko vērstu tiesnešu uzmanību šī futbolista darbībām laukumā, kas vairākās epizodēs bijusi nesportiska un brīžiem pat huligāniska? Nevienā no epizodēm tiesneši nesignalizēja pat par noteikumu pārkāpumu. Vai tas varētu nozīmēt, ka šādi spēlēt ir atļauts? Arī rīt?" savā ierakstā jautā "Riga FC".

"Riga" FC un RFS vienības trešdien "Skonto" stadionā aizvadīs savstarpējo spēli "Optibet" Virslīgā. RFS ir turnīra līdervienība ar 53 punktiem, bet "Riga" ierindojas trešajā vietā ar 44 punktiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!