"Optibet" futbola virslīgas klubs "Valmiera" publicējis video, kuros redzami kluba jaunais logo, formas un vizuālā identitāte.

Komandai jau kopš pirmsākumiem ir bijusi krāsaina vēsture, mainīts gan logo, gan nosaukums, presi informē "Valmiera" FC.

No 1996. līdz 2016. gadam vienība spēlēja, uz krūtīm liekot komandas pirmo logotipu. 2016. gadā komanda mainīja nosaukumu, kļūstot par "Valmiera Glass"/ViA, gadu vēlāk tika izcīnīta uzvara 1. līgā, kas ļāva atgriezties Latvijas futbola virslīgā.

2020. gada sezonā vienība kļuva par "Valmiera" FC, ar šo nosaukumu izcīnot bronzas un sudraba godalgas. 2022. gads nāk ar jauninājumiem, komandai šoreiz prezentējot savu jauno logotipu.

Kā jau jebkuram logotipam, arī šis ir ar īpašu stāstu un skaidrojumu, raksta klubs.

Trīs V – kā trīs Valmieras puikas; V ir Valmiera, V ir līdzjutēju rokas, kurās plīvo kluba šalles un deg dūmu sveces. Visi V kopā – kā vienota komanda sastājusies aplī pirms spēles. Sešstūris – kā elements no futbola bumbas. Zvaigzne vidū, jo klubs kopā rada zvaigznes.

Izmaiņas piedzīvojusi arī vienības mājaslapa "valmierafc.com", kurā vienība sola saturu trīs valodās ar plašu informācijas aptveri.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!