"Riga" komanda piektdien izcīnīja uzvaru "Optibet" Latvijas futbola virslīgas trešās kārtas pirmajā spēlē.

"Riga" savā laukumā ar rezultātu 2:0 (2:0) bija pārāka par virslīgas debitanti Salaspils "Super Nova".

Mājinieki vadībā izvirzījās spēles 18.minūtē, kad pēc Jurija Vakulko centrējuma Gabriels Ramuss vārtu priekšā pielaboja bumbas lidojuma virzienu. Četras minūtes pirms pirmā puslaika beigām pēc ātra pretuzbrukuma atlēkusī bumba nonāca pie Jurija Kendiša, kurš apmēram no 16 metriem bija nekļūdīgs - 2:0.

Otrajā puslaikā, trīs minūtes pirms pamatlaika beigām, bumbu "Riga" vārtos ieraidīja Artjoms Troickis, taču aizmugures situācijas dēļ rezultāts bija nemainīgs. Troickis nesavaldībā sita bumbu gaisā un saņēma dzelteno kartīti - pirmo šajā spēlē.

"Riga" čempionātu iesāka ar 2:1 uzvaru savā laukumā pār "Valmieru" un 0:1 zaudējumu izbraukumā pret "Liepāju". Sestdien rīdzinieki aizvadīja spēli pret Kipras klubu "Pafos", zaudējot ar 4:5.

Tikmēr virslīgas debitante vispirms ar 1:3 zaudēja "Liepājai", bet tad izcīnīja pirmo punktu virslīgā, savā laukumā spēlējot 0:0 ar "Auda" vienību.

Komandas tikās 2018.gada Latvijas kausa astotdaļfinālā, kur ar 2:0 pārāka bija "Riga".

Vēl šovakar LNK "Sporta parks" laukumā Rīgā Jūrmalas "Spartaks" uzņem "Liepāju".

Pārējās trešās kārtas cīņas notiks sestdien. "Auda" tiksies ar "Tukums 2000"/"Telms", "Daugavpils" ar "Valmieru" un "Metta" ar RFS.

Turnīra tabulas galvgalī ar sešiem punktiem divās spēlēs ir RFS un "Liepāja", seši punkti trijās cīņās ir "Riga" komandai, četrus punktus guvusi "Auda", bet pa trīs punktiem ir" "Daugavpilij" un "Valmierai". "Tukums 2000"/"Telms", "Metta" un Salaspils "Super Nova" guvušas pa punktam, bet Jūrmalas "Spartakam" cīņa par punktiem vēl priekšā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!