Jūrmalas "Spartaks" sestdien Optibet" Latvijas futbola virslīgas 34.kārtas mačā izcīnīja uzvaru un pirms pēdējām divām spēļu kārtām palielināja izredzes saglabāt vietu virslīgā.

"Spartaks" savā laukumā ar rezultātu 2:0 (1:0) guva panākumu pār "Metta", sagādājot pretiniekiem septīto neveiksmi pēc kārtas.

Laukuma saimnieki vadībā izvirzījās mača 24.minūtē, kad vārtus guva Valentīns Zehovs.

Savukārt otrajā puslaikā jūrmalniekiem vajadzēja tikai divas minūtes, lai dubultotu pārsvaru, precīzam esot Vladislavam Soloveičikam, kurš pārspēja pretinieku vārtsargu pēc Zehova piespēles.

Turpinājumā pa vienai dzeltenajai kartītei nopelnīja "Metta" spēlētāji Daniels Fedorovičs un Gabriels Kirkils, kā arī viens no Jūrmalas komandas treneriem Entonijs Makmalens.

Šosezon komandas punktus dalījušas uz pusēm. "Metta" sāka ar 2:0 uzvaru, "Spartaks" revanšējās ar 4:2, bet trešajā duelī fiksēts neizšķirts 0:0.

Vēl plkst.15 "Daugavpils" uzņems "Super Nova", bet plkst.17 "Riga" savā laukumā spēkosies ar "Auda" futbolistiem.

Svētdien kārtas centrālajā spēlē "Valmiera" uzņems RFS, bet "Liepāja" - "Tukums 2000"/"Telms" komandu.

Turnīra tabulas galvgalī ar 33 mačos izcīnītiem 78 punktiem ir "Valmiera", 75 punkti 33 spēlēs ir "Riga" komandai un 71 punkts 33 mačos - RFS futbolistiem. Ceturtā ar 33 spēlēs sakrātiem 66 punktiem ir "Liepāja", piektā ar 48 punktiem - "Auda", 38 punktus sakrājusi "Tukums 2000"/"Telms" komanda, kamēr 33 cīņās 30 punkti ir "Daugavpils" komandai, 34 mačos 25 punkti - "Spartakam", bet "Metta" tikpat spēlēs tikusi pie 21 punkta. Pēdējā ar 33 spēlēs sakrātiem 18 punktiem ir Salaspils "Super Nova".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!