Foto: Latvijas Futbola federācija

Latvijas futbola klubam "Riga" pievienojies talantīgais Latvijas U-21 izlases pussargs Eduards Dašķevičs, vēsta kluba mājaslapa internetā. Savukārt "Auda" turpinās spēlēt Daniils Ulimbaševs.

Eduards Dašķevičs ir dzimis 2002. gada 12. jūlijā Daugavpilī. Viņš ir Daugavpils futbola audzēknis un spēlē malējā pussarga pozīcijā. 2018. gadā Eduards pievienojās slavenā Beļģijas kluba "Anderlecht" akadēmijai, savukārt 2021. gada vasarā Dašķevičs pievienojās Norvēģijas klubam "Ham-Kam".

2021. gadā viņš kļuva par Norvēģijas otrās līgas čempionu. Iepriekšējā sezonā ar šo komandu Eduards spēlēja Norvēģijas augstākajā līgā. "Ham-Kam" Eduards kopumā nospēlēja 13 spēles un guva vienus vārtus.

Savukārt Ulimbaševs ir pagarinājis līgumu ar futbola klubu "Auda" uz vēl vienu sezonu. Aizvadītajā sezonā viņš guva uzvaras vārtus Latvijas kausa finālā, palīdzot klubam izcīnīt trofeju.

Ulimbaševs ir futbola kluba "Auda" audzēknis, kurš karjeras laikā ir spēlējis zviedru "AFC Eskilstuna", FK "Spartaks", FC "Jūrmala", FK "Ventspils", FK "Jelgava", FK "Liepāja", RFS, divas reizes karjerā kļūstot par Virslīgas čempionu un vienreiz izcīnot Latvijas kausa trofeju ar "Audu".

Viņš "Audai" pievienojās pirms 2021. gada sezonas, kurā "zaļi-melnie" triumfēja Nākotnes jeb 1. līgā, tas nozīmē, ka gaidāmā sezona būs jau viņa trešā sezona "Audā". Aizvadītajā sezonā Ulimbaševa bagāžā 32 spēles virslīgā un vieni gūti vārti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!