Latvijas čempionei futbolā "Valmierai" sezonas turpinājumā vairs nevarēs palīdzēt galvenie uzbrukuma veidotāji Renārs Varslavāns un Džibrils Gejs, ceturtdien preses konferencē paziņoja vienības galvenais treneris Jurģis Kalns.

21 gadu vecais Latvijas futbola izlases pussargs Varslavāns kājas savainojumu guva svētdienas mačā ar Salaspils "Super Nova" un pamatlaika nogalē pameta laukumu. Martā Varslavāns nāca uz maiņu Latvijas futbola izlases mačos ar Īriju un Velsu, bet virslīgā viņš šajā sezonā piedalījās piecās cīņās.

Savukārt 26 gadus vecais senegāliešu uzbrucējs Gejs pēdējo maču aizvadīja 11.aprīlī pret "Daugavpili". Ar četriem precīziem sitieniem piecos mačos viņš šobrīd ir virslīgas labākais vārtu guvējs.

"Esam zaudējuši savus abus galvenos uzbrukuma vilcējus - gan Džibrilu, gan Renāru. Diemžēl viņus abus šosezon laukumā vairs neredzēsim," pēc uzvaras pār "Metta" komandu teica Kalns.

"Valmieras" komanda starpsezonā atvadījās no sava uzbrukuma līdera Raimonda Kroļļa, kā arī tādiem spēlētājiem kā Kamilo Menas, Daisukes Jokotas, Romana Jakuba un vārtsarga Riharda Matrevica.

Pēc septiņām kārtām titula aizstāvēšanas sezonā valmierieši turnīra tabulā ieņem trešo vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!