Foto: LETA

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Miks Indrašis iejuties Zviedrijā un plāno nākamgad palikt Jēvles "Brynas" komandā, ar ko šonedēļ ieguva tiesības spēlēt elites līgā.

Indraša un latviešu aizsarga Kārļa Čukstes pārstāvētais "Brynas" Zviedrijas otrās jeb "HockeyAllsvenskan" līgas finālsērijā ar 4-0 pieveica Stokholmas "Djurgarden", iegūstot tiesības nākamsezon spēlēt elitē.

Indrašim līgums ar klubu bija uz vienu sezonu, kuras laikā viņš kļuva par komandas uzbrukuma līderi. Regulārajā sezonā latviešu uzbrucējs 52 spēlēs guva 26 vārtus un izdarīja 32 rezultatīvas piespēles, kas bija otrs labākais rādītājs visā līgā. Savukārt izslēgšanas turnīrā Indrašis 13 spēlēs guva trīs vārtus un izdarīja deviņas rezultatīvas piespēles.

"Tas bija mūsu mērķis visas sezonas garumā, un esmu priecīgs, ka esmu daļa no tā. Tā ir liela uzvara visai Jēvlei. Tagad svinēsim un spersim nākamo soli uz SHL," saka Indrašis, kuru citē izdevums "Aftonbladet". "Vai es palikšu? Jā. Vai es pārāk daudz pateicu..? Nē, bet es palieku šeit. Arī nākamajā sezonā ar mani var rēķināties."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!