Latvijas hokeja klubs Rīgas "Dinamo" varētu pārtraukt līgumu ar komandas un Latvijas izlases pamatvārtsargu Edgaru Masaļski, kurš otrdien naktī cieta uzbrukumā Vecrīga, ceturtdien vēsta laikraksts "Neatkarīgā".
Šobrīd „Dinamo" vadība vēl gaida gan policijas, gan iekšējās izmeklēšanas rezultātus, lai lemtu par tālāko sadarbību ar hokejistu. Tomēr pēc laikraksta rīcībā esošās informācijas, iespējama arī darba attiecību pārtraukšana. Šāds lēmums varētu tikt pieņemts, ja noskaidrosies, ka incidenta izraisīšanā vainojams pats sportists. Esot arī aizdomas, ka sportists nav ievērojis arī līgumā atrunātās sportiskā režīma normas un citus nosacījumus.

Tāpat esot neskaidrības par apdrošināšanas jautājumiem, jo sportists ir apdrošināts pret sporta traumām, bet ne pret paša vainas dēļ gūtām sadzīves traumām.

Atgādinām, ka Masaļskis Vecrīgā esot piekauts naktī uz otrdienu. Incidentā viņš guvis labās kājas ārējās potītes lūzumu. Policijas darbinieki noskaidrojuši visas personas, kuras bijušas iesaistītas konfliktā ar Masaļski. Policijas darbinieki ir arī noskaidrojuši, ka konflikts ar Masaļski nav bijis saistīts ar viņa profesionālo darbību.

Jau ziņots, ka Latvijas hokeja kluba Rīgas "Dinamo" ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs sācis jauna vārtsarga meklējumus.

Aizvadītajā nedēļā Masaļskis tika atzīts par Kontinentālās hokeja līgas vērtīgāko vārtsargu, turklāt pirmdien viņš laboja līgas "sausās" sērijas rekordu, neielaižot ripu vārtos 138 minūtes un 54 sekundes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!