Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Spēlētāji pēc neveiksmēm otrajā trešdaļā pazaudēja spēles pavedienu, pēc zaudējuma Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta pēdējā mačā atzina Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Jūliuss Šuplers.

Jau ziņots, ka aizvadītajā spēlē Rīgas "Dinamo" izbraukumā piekāpās Ufas "Salavat Julajev" komandai ar rezultātu 4:6 (3:0, 0:4, 1:2), kaut vēl pēc pirmās trešdaļas atradās vadībā ar 3:0.

"Pirmais periods mums izvērtās ļoti veiksmīgs, bet otrajā mēs sākām spēlēt nedaudz vājāk un mājinieki to diezgan ātri izmantoja. Mums pazuda mača pavediens," pēc spēles izteicās Šuplers.

"Trešajā periodā centāmies labot situāciju un mums bija labi vārtu gūšanas momenti. Puiši pret tik meistarīgu komandu spēlēja neslikti," saviem spēlētājiem pateicās Šuplers.

"Ja pretinieks izgāja laukumā, spēlējot agresīvi un aktīvi, tad mēs pirmajā trešdaļā nebijām gatavi mačam," teica "Salavat Julajev" un Krievijas izlases galvenais treneris Vjačeslavs Bikovs. "Pēdējās spēles "Dinamo" uzsāk ļoti labi un šodienas mačs to parādīja."

"Otrajā periodā pielikām ātrumā un agresivitātē, kas arī atainojās rezultātā," uzsvēra Bikovs.

Kā ziņots, ja "Dinamo" komanda būtu uzvarējusi pamatlaikā, tā regulāro sezonu noslēgtu Rietumu konferences septītajā pozīcijā. Tagad Latvijas klubs Gagarina kausa pirmajā kārtā spēkosies ar Rietumu konferences spēcīgāko vienību Sanktpēterburgas SKA.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!