Foto: AFP/Scanpix
Latvijas izlases hokejistu Kārļa Skrastiņa un Oskara Bārtuļa pārstāvētie NHL klubi Dalasas "Stars" un Filadelfijas "Flyers" svētdien izcīnīja uzvaras attiecīgi pār Sentluisas "Blues" un Detroitas "Red Wings", vēsta NHL.

Skrastiņa pārstāvētais "Stars" ar 4:2 (1:2, 0:0, 3:0) pārspēja Sentluisas "Blues". Skrastiņš laukumā pavadīja 18:43 minūtes, trīs rezes bloķēja pretinieku metienus, nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -2 un pa pretinieku vārtiem izdarīja vienu metienu.

"Stars" labā divus vārtus guva Brendans Morovs, vārti un divas rezultatīvas piespēles Breda Ričardsa rēķinā, bet vēl reizi precīzs metiens bija Džeimsam Nīlam. "Blues" rindās pa reizei precīzi meta Deivids Beikss un Aleksandrs Stīns.

Savukārt "Flyers" ar 3:2 (0:0, 3:0, 0:2) uzvarēja Detroitas "Red Wings". Bārtulis laukumā bija 13:46 minūtes, bloķe'ja divus pretinieku metienus un viņa lietderības koeficients bija pozitīvs +1. Filadelfiešu labā pa reizei vārtus guva Džeimss van Rīmsdaiks, Daniels Sarsillo un Skots Hartnels. Toties "Red Wings" rindās, trešajā periodā atgūstot divus vārtus, izcēlās Valteri Filipula un Henriks Zeterbergs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!