Foto: AFP/Scanpix
Trešo zaudējumu pēc kārtas Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē sestdien piedzīvoja Latvijas aizsarga Kārļa Skarastiņa pārstāvētā Dalasas "Stars" komanda, kas izbraukumā ar 2:4 (1:1, 1:2, 0:1) piekāpās Nešvilas "Predators" hokejistiem.

Skrastiņš augšstilba muskuļa savainojuma dēļ šajā spēlē vēl nepiedalījās.

"Stars" komandas labā precīzi meta Alekss Goligoskis un Brendens Morovs.

Savukārt "Predators" komandas labā pa diviem vārtiem guva Deivids Legvands un Maiks Fišers.

Citā mačā uzvaru izcīnīja latviešu aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētā Filadelfijas "Flyers", kas izbraukumā ar 4:1 (3:1, 0:0, 1:0) uzvarēja Ņujorkas "Islanders" komandu.

Kā ziņots, Bārtulis pleca traumas dēļ šī sezona, visticamāk, jau ir beigusies.

Uzvarētājiem trīs vārtus guva Džeims van Rīmsdaiks, bet reizi precīzi meta Džefs Kārters.

Tikmēr "Islanders" komandā vienīgos vārtus guva Bleiks Komeo.

Vēl vienā sestdienas mačā Latvijas uzbrucēja Raita Ivanāna pārstāvētā Kalgari "Flames" komanda ar 5:4 (0:1, 1:2, 3:1, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā uzvarēja Edmontonas "Oilers" vienību.

Kā ziņots, "Flames" komandas šīs sezonas pirmajā mačā Ivanāns izkāvās ar "Oilers" spēlētāju Stīvu Makintairu, gūstot smadzeņu satricinājumu. Kopš tā laika Ivanāns joprojām nav devies laukumā.

"Flames" komandas labā šoreiz divas reizes precīzi meta Džeroms Iginla, pa vieniem vārtiem guva Kērtis Glenkross un Stīvs Staioss, bet uzvaras pēcspēles metienu realizēja Alekss Tangejs.

NHL Austrumu konferences kopvērtējumā "Flyers" ar 100 punktiem 74 spēlēs ir pirmajā vietā, bet Rietumu konferencē "Flames" ar 87 punktiem 77 spēlēs ir devītajā pozīcijā, savukārt "Stars" ar 86 punktiem ir pozīciju zemāk.

Pagaidām "Flames" un "Stars" saglabā reālas izredzes uz iekļūšanu Stenlija kausā - konferences astotajā vietā ar 88 punktiem 74 spēlēs ir pagājušās sezonas čempionvienība Čikāgas "Blackhawks", bet pozīciju augstāk ar 89 punktiem 75 cīņās ir Anaheimas "Ducks" vienība.

Kā ziņots, pēc 82 regulārā čempionāta spēlēm Stenlija kausa izcīņai kvalificēsies tikai astoņas spēcīgākās konferenču komandas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!