Foto: F64

Jauno Latvijas čempionu hokejā "SMScredit.lv" kapteinis Oļegs Sorokins bija priecīgs, ar kādu spēli viņa pārstāvētā komanda triumfēja čempionātā.

Atgādinām, ka pirmdien "SMScredit.lv" ar 1:0 uzvarēja "Juniors" komandu, un finālsērijā līdz trim uzvarām bija pārāka ar rezultātu 3-0.

"Mēs sezonu nogājām tā kā "play-off". Labi, sezonā bija pāris zaudējumi, starp citu, tam pašam "Junioram". Vairāk mēs negribējām pieļaut kaut ko tādu," Sorokina sacītais citēts Latvijas Hokeja federācijas (LHF) oficiālajā mājaslapā internetā. "Tiešām prieks, ka mēs kā komanda vinnējām šo spēli. Jau otrā spēle parādīja, ka mēs varam izvilkt rezultātu, esot zaudētājos. Šoreiz mums nācās noturēt, bet nevienu brīdi par rezultātu noturēšanu nedomājām, gribējām spēlēt. Ja būs iespēja nākamajā sezonā piedalīties Kontinentālajā kausā, tad tā ir jāizmanto, kāpēc gan nē?"

Tikmēr čempionvienības galvenais treneris Aigars Razgals atzina, ka komanda visu sezonu gājusi uz šo uzvaru čempionātā.

"Sezona bija smaga, bet interesanta! Visu sezonu cītīgi trenējāmies un gājām uz nosprausto mērķi, ko parādījām arī regulārajā sezonā - vinnējām! Izslēgšanas spēlēs puiši parādīja raksturu un cepuri nost visu priekšā. Puiši malači! Galvenais šīs uzvaras pamatā bija kopējs komandas noskaņojums un vīrišķīgs raksturs. Runājot par nākamo sezonu, tad liktenis rādīs, ja būs jāpiedalās Kontinentālajā kausā, tad piedalīsimies," stāstīja Razgals.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!