Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubam Bostonas "Bruins", uz kuru pagājušajā nedēļā pārgāja Kaspars Daugaviņš, pievienojies slavenais čehu uzbrucējs Jaromirs Jāgrs, vēsta Ziemeļamerikas masu mediji.

NHL pāreju perioda pēdējā dienā "Bruins" savās rindās "pārvilināja" Jāgru, kuram ir 4,5 miljonus ASV dolāru vērtais viena gada līgums ar Dalasas "Stars". Tā kā "Stars" komandai neizdevās vienoties ar Jāgru par jaunu līgumu un vasarā viņš kļūs par neierobežoti brīvo aģentu, tad Dalasas komanda izvēlējās čehu superzvaigzni aizmainīt.

"Bruins" komanda pretī par Jāgru atdeva 2013.gada jauno spēlētāju drafta otrās kārtas izvēles tiesības un divus jaunos hokejistus – Leinu Makdermidu un Kodiju Peinu.

Jāgrs šajā saīsinātajā NHL sezonā ir rezultatīvākais "Stars" hokejists – viņa kontā 14 vārti un 12 rezultatīvas piespēles. "Bruins" jau neilgi pēc sezonas sākuma meklēja iespējas noslēgt līgumu ar kādu no līgas vadošajiem uzbrucējiem. Jau pēc tam, kad "Bruins" neizdevās noslēgt līgumu ar Džeromu Iginlu, Jāgrs tika minēts kā nākamais kandidāts uz vietu Bostonā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!