Foto: AFP/Scanpix

Pēc tam, kad Kolorādo "Avalanche" no sava fārmkluba izsauca Džaredu Stālu, Nacionālās Hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā pret Ņujorkas "Rangers" ceturtdien spēlēs vismaz trīs brāļi Stāli, un tā būs pirmā reize NHL vēsturē, kad vienā ledus arēnā vienlaicīgi atradīsies visi četri brāļi, vēsta NHL mājas lapa.

Ēriks un Džordans Stāli "Avalanche" pamatsastāvā noteikti dosies laukumā pret "Rangers", bet otrs vecākais brālis, Marks, kurš pārstāv Ņujorkas komandu, ir savainots un, visticamāk, spēlē nepiedalīsies.

"Jo vairāk Stālu, jo jautrāk," joko "Hurricanes" kapteinis, vecākais no brāļiem Ēriks. "Marks varbūt arī iesildīsies un nedaudz paslidos pa laukumu, lai mēs kādā brīdī visi vienlaicīgi būtu uz ledus."

Jaunākais brālis, 22 gadus vecais Džareds pārstāv Šarlotas "Checkers" vienību Amerikas Hokeja līgā (AHL), un šosezon 52 regulārā čempionāta spēlēs ir guvis četrus vārtus un izdarījis trīs rezultatīvas piespēles. Viņu 2008. gadā ar 49. numuru draftēja Fīniksas "Coyotes", bet 2010. gadā jaunāko Stālu iegādājās Kolorādo klubs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!