Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) jauno sezonu ceturtdien neveiksmīgi turpināja Zemga Girgensona pārstāvētais klubs Bufalo "Sabres", kas ar 1:4 (1:3, 0:1, 0:0) piekāpās Kolumbusas "Blue Jackets".

Girgensons nepiedalījās "Sabres" vienīgo vārtu guvumā, nospēlēja 12:12 minūtes, izdarīja vienu metienu pa vārtiem, reizi pielietoja spēka paņēmienu, bet viņa lietderības koeficients bija negatīvs "-2".

"Sabres" šis ir neveiksmīgākais sezonas sākums kopš 1999/2000.gada sezonas. Pirmajās piecās spēlēs Girgensona klubs ticis tikai pie viena punkta par zaudējumu pagarinājumā un spējis gūt tikai piecus punktus. "Sabres" ir viena no divām komandām, kas NHL jaunajā sezonā vēl nav izcīnījusi kaut vienu uzvaru.

"Blue Jackets" izšķirošo pārsvaru ieguva jau pirmajā periodā, izvirzoties vadībā ar 3:1. Otrajā minūtē Kems Atkinsons guva "Blue Jackets" pirmos vārtus, bet pēc septiņām minūtēm Tomass Vaneks izlīdzināja rezultātu. Pirmā perioda izskaņā divu minūšu laikā Niks Folinjo un Marians Gaboriks panāca 3:1 Kolumbusas kluba labā, bet ceturtos vārtus "Blue Jackets" rindās otrā perioda sākumā guva Brendons Dubinskis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!