Foto: LETA
Latviešu hokejists Elvijs Biezais nav izturējis pārbaudes laiku Čehijas vienībā Prāgas "Slavia", neskatoties uz to, ka rezultatīvi aizvadīja pārbaudes spēles ar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandām, informē vienība.

Biezais piedalījās trijās "Slavia" pārbaudes spēlēs, turklāt nospēlēja gana rezultatīvi. Tā mačā ar Zagrebas "Medveščak" komandu latvietis guva vienus vārtus, bet cīņā pret Vladivostokas "Admiral" izcēlās ar rezultatīvu piespēli.

Tomēr tagad iepriekšējās sezonas Čehijas desmitā spēcīgākā vienība apstiprinājusi, ka 23 gadus vecais centra uzbrucējs tās rindas atstājis.

Biezajam kopš 2009.gada bija spēkā līgums ar Rīgas "Dinamo" sistēmu KHL aizpagājušajā sezonā aizvadīt 39 mačus, kuru laikā viņš izcēlās ar vienu rezultatīvu piespēli. Iepriekšējā sezonā Biezais kopā ar vairākiem citiem latviešu hokejistiem bija izīrēts Somijas otrās spēcīgākās līgas - "Mestis" - komandai Joensū "Jokipojat", kuras sastāvā latvietis 47 mačos izcēlās ar septiņiem vārtiem un 13 rezultatīvām piespēlēm, bet tagad viņa līgums ar Rīgas "Dinamo" ir beidzies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!