Foto: PantherMedia/Scanpix
Latvijas U-18 hokeja izlase pirmajā savstarpējā pārbaudes spēlē ar Norvēģijas vienaudžiem ceturtdien Tukumā izlaida no rokām uzvaru, pēcspēles metienu ciešot neveiksmi ar rezultātu 5:6 (1:1,1:2, 3:2, 0:0, 0:1).

Kaut cīņas gaitā Latvija bija nokļuvusi iedzinējos arī ar divu vārtu deficītu, vēl pamatlaika pēdējā minūtē mājinieki bija vadībā, vārtus ielaižot vien 15 sekundes pirms beigām. Papildlaikā rezultāts nemainījās, bet pēcspēles metienos viesi svinēja uzvaru ar 2:1.

Latvijas izlases rindās divus vārtus guva Juliāns Misjus, bet pa reizei precīzi meta Roberts Baranovskis, Ēriks Žohovs un Rihards Puide.

Abas komandas pa reizei savā starpā tiksies arī piektdien un sestdien. Latvijas izlasi šajos mačos trenē Ēriks Miļuns, Aigars Razgals un Anatolijs Jemeļjaņenko.

Ar šīm spēlēm Latvijas izlasei sākas sagatavošanās posms pirms pasaules čempionāta augstākajā divīzijā, kas no 16. līdz 26.aprīlim norisināsies Šveicē. Latvijas izlases pretinieces B apakšgrupā būs Čehijas, Kanādas, Somijas un Šveices vienības.

Pirms pasaules čempionāta Latvijas U-18 izlase februārī piedalīsies arī četru izlašu pārbaudes turnīrā Norvēģijā, kurā bez mājiniekiem tiksies arī ar Baltkrievijas un Dānijas vienaudžiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!