Foto: F64
Drošu panākumu Latvijas hokeja virslīgas mačā otrdien izcīnīja "Prizmas" komanda, kas ar rezultātu 6:2 (1:1, 3:1, 2:0) savā laukumā pieveica vienu no sezonas pastarītēm HASC/"Tukums".

Uzvarētājiem pa vieniem vārtiem guva Jurijs Kļujevskis, Artūrs Salija, Sandis Grīnbergs, Hedijs Pļeskačovs, Miķelis Freimanis un Mihails Kokļins.

Savukārt tukumniekiem izcēlās Aleksandrs Pušnovs un Kirils Tambijevs, kuram arī rezultatīva piespēle.

Latvijas virslīgas kopvērtējuma galvgalī ir "Mogo", kas četrās spēlēs guvusi maksimālos 12 punktus, bet 11 punktus piecos dueļos tagad iekrājusi "Prizma", bet tai ar sešiem punktiem seko "Liepāja" un "Kurbads".

"Zemgale"/LLU kontā ir četri punkti, bet trīs punkti ir "Rīgas" komandai. Savukārt bez punktiem cīnās HASC/HK "Tukums" hokejisti, kas zaudējuši visos piecos līdz šim aizvadītajos dueļos.

Iepriekšējā čempionātā triumfēja "Mogo" hokejisti, finālsērijā līdz četrām uzvarām ar 4-2 pārspējot "Kurbada" vienību, kurai šosezon ir mazāks budžets nekā iepriekš.

Tikmēr beigusies desmit gadus ilgusī "Prizmas" un hokeja skolas "Rīga" sadarbība, komandām šajā sezonā startējot atsevišķi. Tāpat HASC, kas iepriekšējā sezonā spēlēja Jūrmalā, šo sezonu aizvada Tukumā.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!