Foto: AFP/Scanpix

Pēc atgriešanās no Nacionālās hokeja līgas (NHL) savu pirmo spēli Amerikas Hokeja līgā (AHL) piektdien aizvadīja latviešu uzbrucējs Ronalds Ķēniņš, neglābjot viņa pārstāvēto Jūtikas "Comets" no zaudējuma.

"Comets" savā laukumā ar 0:2 (0:0, 0:0, 0:2) piekāpās Toronto "Marlies" hokejistiem.

Ķēniņš šajā mačā veica vienu nesekmīgu metienu pa pretinieku vārtiem, cīņu noslēdzot ar neitrālu lietderības koeficientu.

Kā zināms, Ķēniņš ceturtdien tika nosūtīts uz AHL no NHL komandas Vankūveras "Canucks", kur divu spēļu laikā nespēja nostiprināties sastāvā.

Šosezon Ķēniņš piedalījies astoņās AHL spēlēs, kā laikā veicis vienu rezultatīvu piespēli un nopelnījis negatīvu lietderības koeficientu -1.

Tikmēr zaudējumu izbraukumā piedzīvojusi Sirakjūsas "Crunch", kuras vārtus sargāja krievs Andrejs Vasiļevskis. Viņš zaudējumā ar 1:3 (0:0, 1:2, 0:1) pret Olbani "Devils" atvairīja 24 no 27 pretinieku metieniem.

Kā zināms, "Crunch" pamatvārtsargs latvietis Kristers Gudļevskis šobrīd ir izsaukts uz NHL komandu Tampabejas "Lightning".

"Comets" komanda ar 25 punktiem 24 spēlēs ieņem ceturto vietu Ziemeļu divīzijas kopvērtējumā, kamēr "Crunch" ar 23 punktiem 23 mačos ir sestā.

Tikmēr Sanhosē "Barracuda" vienība ar uzbrucēju Ņikitu Jevpalovu sastāvā ar 21 punktu 20 mačos ir ceturtajā pozīcijā Klusā okeāna divīzijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!