Foto: Publicitātes foto

Divu Latvijas hokeja virslīgas līderu mačā Ogres "Kurbads" sestdien savā laukumā ar 3:1 (2:0, 1:0, 0:1) pieveica pagājušās sezonas čempionus "Mogo".

Divu Latvijas hokeja virslīgas līderu mačā Ogres "Kurbads" sestdien savā laukumā ar 3:1 (2:0, 1:0, 0:1) pieveica pagājušās sezonas čempionus "Mogo".

Jau pirmās trešdaļas laikā "Kurbads" izvirzījās vadībā ar 2:0, kad pa vārtiem guva Gatis Gricinskis un pieredzējušais Juris Štāls. "Mogo" komandai tā arī neatradās pretargumenti, lai atspēlētos, turklāt 34.minūtē Toms Hartmanis panāca jau trīs vārtus pārsvaru par labu mājiniekiem.

Tiesa, priekšpēdējā pamatlaika minūtē Valentīns Feoktistovs guva vienīgos vārtus "Mogo" labā, bet vairāk sarūgtināt Ogres komandu viesiem neizdevās.

Tikmēr citā mačā pie pārliecinošas uzvaras tika "Prizma", kas izbraukumā ar 6:0 (3:0, 2:0, 1:0) sagrāva "Rīga" komandu.

Uzvarētāju labā ar diviem vārtiem izcēlās Miķelis Freimanis.

Savukārt citā mačā graujošu uzvaru izcīnījusi "Zemgale"/LLU, kas izbraukumā ar 13:1 (2:0, 6:0, 5:1) sagrāva "Rīga 99"/"Tukums" hokejistus.

Uzvarētāju sastāvā ar diviem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Artūrs Batraks, kamēr mājinieku labā goda vārtus iemeta Domeniks Daniels Ķirsis.

Latvijas virslīgas kopvērtējumā līderpozīciju ar 42 punktiem 18 spēlēs ieņem "Liepāja", kas par pieciem punktiem apsteidz "Mogo". Trešajā vietā atrodama "Kurbada" vienība, kam 36 punkti, par četriem punktiem atpaliek "Prizma", bet 31 punkts ir "Zemgale"/LLU kontā.

Sestajā vietā ar sešiem punktiem ir "Rīga 99"/"Tukums", bet "Rīga" tikusi pie pieciem punktiem.

Kā zināms, oktobrī no turnīra tika izslēgta bankrotējusi virslīgas komanda HASC/"Tukums". No tās čempionāta apritē palicis "Tukums", kas apvienojies ar hokeja skolas "Rīga" 1999.gadā dzimušajiem spēlētājiem.

HASC/"Tukuma" hokejisti šosezon aizvadītajās sešās spēlēs cieta tikai zaudējumus, bet, tā kā komanda tiek tikai pārveidota, tās jau aizvadītās spēles palika spēkā.

HASC jeb "Hokeja akadēmijas sporta centrs" virslīgā debitēja pagājušajā sezonā, spēles aizvadot Jūrmalā, bet pirms šīs sezonas pārcēlās uz Tukumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!